B&S International – Collega’s 2017-08-24T11:22:46+00:00
YOU CHANGE
EVERYTHING

Collega’s over B&S International

Met wie ga je samenwerken?

B&S International heeft meer dan 1.200 medewerkers. Bij een organisatie van dit formaat komen er altijd nieuwe IT uitdagingen op je pad. Jij werkt met 60 spontane en enthousiaste collega’s. Dit doe je vanuit 3 locaties; Hoofddorp, Delfzijl en Dordrecht. Het is één hecht team. Ontmoet hier alvast een aantal van je toekomstige collega’s. Ze maken graag kennis met je.

Business Process Analyst
Business Process Analyst Pascal van Kooten
“Automatisch track and trace terugkoppeling en realtime voorraad synchronisatie met deze klanten. Hier zitten geen menselijke handelingen meer tussen. Het is mooi om te zien wat er allemaal verandert door de complexe IT projecten.”
Business Process Analyst
Business Process AnalystRon Willems
“Twee operationele Autostore robot magazijnsystemen samenvoegen tot één systeem met minimale downtime. Een dergelijk monsterklus kan alleen worden gerealiseerd door een team met goede specialisten!”
Project Manager IT
Project Manager ITDaniel den Ouden
“Bij B&S International ben ik continu bezig om, samen met een heel team, te werken naar een probleemloze overstap. Het is geweldig om te zien dat wij dat als team iedere keer weer voor elkaar krijgen.”
Business Process Analyst
Business Process AnalystAlarick Verhoef
‘Een nieuw handelsbedrijf in Dubai, het opzetten van een nieuwe ICT afdeling bij een andere divisie en het implementeren van een nieuwe ERP-systeem bij een van de dochterondernemingen. De diversiteit aan soms complexe projecten maakt het werk afwisselend en altijd uitdagend.”
System Engineer
System EngineerJeroen Koekkoek
“Het uitfaseren van legacy hardware en vervolgens een oud domein integreren in het huidige domein geeft mij veel voldoening. Dit zijn zeer interessante projecten.”
Business Process Analyst
Business Process AnalystDanny van den Heuvel
“De projecten waar ik bij betrokken was, waren enorm afwisselend: een implementatie van het financiële pakket FCS in Dordrecht, de livegang van BiT-ERP in Delfzijl, Dubai en Anker Amsterdam.”
Business Process Analyst
Business Process AnalystBob van Pelt
“Met een juiste planning en structuur hebben we de ERP implementatie in goede banen kunnen leiden, zodat systeem en mensen klaar waren voor go-live. Tijdens deze go-live hebben we met veel IT-ers gezorgd voor genoeg support. Hierdoor hadden we een zeer goede implementatie, waardoor bedrijfsprocessen niet zijn stil komen te staan”
Business Process Analyst
Business Process AnalystCees van Delft
“Ik heb meegewerkt aan de implementatie van BiT ERP bij de Checkpoint Trading, Checkpoint Wholesale en Anker Amsterdam Spirits. Door veel aandacht te besteden aan het trainen van de trainers en vervolgens de eindgebruikers is de nazorgperiode heel kort geweest.”
Software Engineer
Software EngineerRonald Veenman
“Het afgelopen jaar ben ik 2x onderdeel geweest van een ERP migratie. Mijn rol hierin was het ontwikkelen en gecontroleerd starten van de interfaces tussen de rest van de systemen. Het is iedere keer weer een uitdaging die we met zijn allen aangaan!”